Slide Dërgo para. Menjëherë. Që domethënë prej sot e tutje nuk keni nevojë të mbani para në xhep, apo të prisni t’ju kthejnë ndonjë borxh. Dërgoni dhe prisni para nga të afërmit apo të njohurit tuaj nëpërmjet aplikacionit KUIK, dhe më e rëndësishmja, përmes bankës suaj. Fillojmë

Si të filloni

Më në fund mbërriti KUIK. Që domethënë prej sot e tutje nuk keni nevojë të mbani para në xhep, apo të prisni t’ju kthejnë ndonjë borxh. Nëpërmjet KUIK mund të jepni e merrni para në kohë reale….FALAS. Dërgoni dhe prisni para nga të afërmit apo të njohurit tuaj nëpërmjet aplikacionit KUIK, dhe më e rëndësishmja, përmes bankës suaj.
Cfarë prisni pra? Nxitoni të merrni ato lekë mbrapsht 😉

Si të filloni

Më në fund mbërriti KUIK. Që domethënë prej sot e tutje nuk keni nevojë të mbani para në xhep, apo të prisni t’ju kthejnë ndonjë borxh. Nëpërmjet KUIK mund të jepni e merrni para në kohë reale….FALAS. Dërgoni dhe prisni para nga të afërmit apo të njohurit tuaj nëpërmjet aplikacionit KUIK, dhe më e rëndësishmja, përmes bankës suaj.
Cfarë prisni pra? Nxitoni të merrni ato lekë mbrapsht 😉

Regjistrohu online

  Nëse je klient i Raiffeisen Bank, shkarko KUIK     

  Kliko Regjistrohu tani!

 Vendos të dhënat e tua dhe konfirmo

Regjistrohu në bankë

Vizito degën më të afërt të Raiffeisen Bank

Shkarko KUIK

Ndiq udhëzimet e bankierit

Regjistrohu online

  Nëse je klient i Raiffeisen Bank, shkarko KUIK     

  Kliko Regjistrohu tani!

  Vendos të dhënat e tua dhe konfirmo

Regjistrohu në bankë

Vizito degën më të afërt të Raiffeisen Bank

Shkarko KUIK

Ndiq udhëzimet e bankierit

Si funksionon KUIK

Vendos shumën

Zgjidh kontaktin fatlum
që do bëhet me para

Nëse ke gjë për t’i thënë, thuaja këtu

Vendos PIN ose Fingerprint

Si funksionon KUIK

Vendos shumën

Zgjidh kontaktin fatlum
që do bëhet me para

Nëse ke gjë për t’i thënë, thuaja këtu

Vendos PIN ose Fingerprint

Pse të përdor KUIK?

Dërgo lekët e kafes ose birrës që të pagoi shoku kur dolët? Apo pret të të dërgojnë lekët e drekës që pagove ti? Duke përdorur KUIK mund të dërgoni e merrni para sa hap e mbyll sytë. Jo vetëm që e merrni konfirmimin në moment, po edhe fondet bëhen të disponueshme në llogarinë tuaj bankare. KUIK është më shumë se një mënyre pagese, është eksperiencë sociale.

Pse të përdor KUIK?

Dërgo lekët e kafes ose birrës që të pagoi shoku kur dolët? Apo pret të të dërgojnë lekët e drekës që pagove ti? Duke përdorur KUIK mund të dërgoni e merrni para sa hap e mbyll sytë. Jo vetëm që e merrni konfirmimin në moment, po edhe fondet bëhen të disponueshme në llogarinë tuaj bankare. KUIK është më shumë se një mënyre pagese, është eksperiencë sociale.

Dërgimi i parave sapo
u bë më i thjeshtë

Llogaria juaj KUIK krijohet në bankë duke lidhur numrin tuaj të celularit me llogarinë tuaj bankare. Kjo ju bën ju dhe miqtë tuaj të identifikueshëm në shërbimin KUIK. Çka na lejon ne t’ju ofrojmë një shërbim të thjeshtë për t’u përdorur pasi ju kërkojmë të vendosni vetëm shumën dhe të zgjidhni përfituesin përpara se të kryhet pagesa.

Dërgimi i parave sapo
u bë më i thjeshtë

Llogaria juaj KUIK krijohet në bankë duke lidhur numrin tuaj të celularit me llogarinë tuaj bankare. Kjo ju bën ju dhe miqtë tuaj të identifikueshëm në shërbimin KUIK. Çka na lejon ne t’ju ofrojmë një shërbim të thjeshtë për t’u përdorur pasi ju kërkojmë të vendosni vetëm shumën dhe të zgjidhni përfituesin përpara se të kryhet pagesa.

KUIK është i sigurtë

Të dhënat tuaja ruhen në mënyrë të sigurtë. Për më tepër, gjatë ekzekutimit të një transaksioni nuk përçohet asnjë prej të dhënave tuaja financiare. Transaksionet kryhen ndërmjet llogarive bankare – e thamë që ekzekutohen menjëherë, apo jo? – janë të gjurmueshme në çdo hap të tyre dhe padyshim janë të garantuara në terma cilësie. Ju informoheni për çdo hap të kryerjes së transaksionit dhe sigurisht, menjëherë pasi kanë prekur llogarinë tuaj bankare, fondet janë të disponueshme dhe të përdorshme.

KUIK është i sigurtë

Të dhënat tuaja ruhen në mënyrë të sigurtë. Për më tepër, gjatë ekzekutimit të një transaksioni nuk përçohet asnjë prej të dhënave tuaja financiare. Transaksionet kryhen ndërmjet llogarive bankare – e thamë që ekzekutohen menjëherë, apo jo? – janë të gjurmueshme në çdo hap të tyre dhe padyshim janë të garantuara në terma cilësie. Ju informoheni për çdo hap të kryerjes së transaksionit dhe sigurisht, menjëherë pasi kanë prekur llogarinë tuaj bankare, fondet janë të disponueshme dhe të përdorshme.

Shkarko KUIK

Nga Google Play ose App Store

Shkarko KUIK

Nga Google Play ose App Store

© Copyright MPAY sh.p.k

© Copyright MPAY sh.p.k